Így lopják el az autódat pillanatok alatt

bűnügy
2014 november 22., 17:44
comments 66

Úgy működik a dolog, hogy te bezárod a kocsit, vagyis azt hiszed, hogy bezártad, de a közelben lófráló tolvajok kifigyelnek, és blokkolják az autó zárja által leadott jelet. Vagyis mégsem zártad be. A videón úgy tűnik, hogy az autóból kiszálló pár szinte még el sem ment, amikor a két fiatalember megjelenik és kipakolja a kocsit, de úgy látom, van egy vágás, így nem tudni, mennyi idő telik el aközött, hogy a tulajdonosok távoznak, illetve hogy a tolvajok megjelennek. Gondolom azért azt csak megvárják, hogy a sofőr eltűnjön a sarkon. Riasztó részletek a police.hu-n.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.