Elérhetetlen a Btel ügyfélszolgálata

INTERNET
2014 november 23., 07:11
comments 79

Elérhetetlen a Btel ügyfél szolgálata. Olvasónk szerint

"több ismerősömmel beszéltem, így Szolnokon és Zircen majd egy hete nincs internet, Tatán eladták a helyi szolgáltatónak (vidanet) az ügyfeleket.Az ügyfélszolgálatuk leállt, munkaidőben is az automata jelentkezik, aki azt mondja hogy telefonáljak vissza munkaidőben. A hibabejelentés kicsörög, de már nem veszi fel senki egy órás csörgetés után sem. A hét elején még sikerült 45 perc csöngetés után elérnem ott valakit, aki azt mondta hogy központi hiba van, másnapra kijavítják. Azóta sem történt változás és természetesen nem érek el senkit. Emailre sem válaszolnak."

Kipróbáltuk: az ügyfélszolgálat valóban elérhetetlen.

btel

A Btel internet szolgáltatása november elején egyszer teljesen leállt, volt, hogy a céghonlapja is eltűnt. Egyes lapértesülések szerint a cég komoly cashflow problémákkal küzd, állítólag a NAV felé is tartoznak. November elején az MNB felfüggesztette a Btel részvények kereskedését, de miután a cég eleget tett a tájékoztatási kötelezettségének, újra parkettra engedték.  A november közepi leállás a HWSW szerint azért történt, mert a Btel egyszerűen nem fizette ki a szervereinek a költségét, így a host a BIF Zrt. egyszerűen lekapcsolta róluk az áramot.

Önnek Btel előfizetése van? És van internete is? Írja meg kommentben!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.