https://img.444.hu/simicska_nemzet.jpg

Amit még fél éve sem gondoltál volna: Simicska Lajos vigyorog a Magyar Nemzet címlapján

csoda
2014 november 27., 06:46
comments 108

Simicska Lajos a magyar közélet legeluzívabb alakja: hosszú évekig annyira bujkált a sajtó meg a fotósok elől, hogy a nagyközönségnek sejtelme sem volt arról, hogy nézhet ki.

Aztán 2012 decemberében hatalmas vihart kavart, hogy a Magyar Narancs fotósának, Németh Dánielnek sikerült lencsevégre kapnia Simicskát, és a képet a lap halálmegvető bátorsággal le is hozta a címlapján:

simicska_narancs

 

A 444 genezisének is fontos része volt az a fotó, amit annak idején sikerült előtúrnunk egy poros archívumból:

simicska_cigizik_tbg

 

És volt még ez az ősrégi kép, a selymes zakós korszakból:

simicska

 

Kész. Ennyit láthatott Magyarország abból az emberből, akiről joggal feltételezhető, hogy hosszú évekig komolyabb befolyása volt az ország sorsára, mint mindannyiunknak összesen.

Aztán készült még egy aranyos kép arról, hogy Simicska a Sparban tartós tejet vásárol:

simicska2

 

és néhány hónapja megjelent valami átadáson is, ahol meglepetésre senki nem kergette meg és nem perelte be a Közgép tulajdonosát, Magyarország egyik leggazdagabb emberét.

Na, ennek a rejtőzködésnek szakad vége most: Simicska Lajos saját országos napilapja, a Magyar Nemzet címlapján vigyorog, és saját lapja, a Magyar Nemzet azt írja, hogy

Ringbe száll Simicska Lajos?

Arról, hogy a ringbe szállás mit jelent, Magyari kolléga tegnap írt részletesen.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.