Fidesz: Azért üzletelt Rogán önkormányzata a bérgyilkossággal vádolt Portik élettársával, mert Gyurcsány

POLITIKA
2014 november 29., 17:21
comments 670

Nagy baj lehet a Fidesznél Rogánék ügyei miatt, hiszen a botránynak ennek a viszonylag korai szakaszában máris elő kellett venni az atombombát:

G-Y-U-R-C-S-Á-N-Y-T.

Konkrétan: "nem mi voltunk, hanem Gyurcsány".

gyurcsány

Gyurcsány ugyanis, írja a Fidesz frakciója (frakcióvezető: Rogán Antal), Szilvásy György (emlékszik rá még bárki? vajon mi lehet vele?) titkosszolgálati miniszteren keresztül lepaktált az alvilággal, és megbízta Portik Tamást, hogy járassa le a Fidesz vezető politikusait, köztük Rogán Antalt is.

Rogánnak így nem is lehetett más választása, mint hogy gyanúsan olcsón játsszon át egy üzlethelységet Portik élettársának. Az emberek pedig már háromszor is kinyilvánították, hogy nem kérnek a bukott maffiabaloldalból, és Portikot is a polgári kabinet ítélete el, szóval nincs itt semmi látnivaló.

De nem szeretnék elvenni semmit az élményből, meg talán el se hinnék nekem, hogy valaki ilyen, egyszerre gyanús és nagyon szánalmas védekezésbe bonyolódjon, szóval álljon itt a teljes közelmény:

Cím: A Gyurcsány-kormány volt az, amely hatalma megtartása érdekében szövetkezett Portikkal
A Gyurcsány-kormány minden erkölcsi, jogállami és demokratikus határt átlépett hatalma megtartása érdekében, képes volt az alvilággal is lepaktálni. A Gyurcsány-kormányok idején a titkosszolgálatokat – akár az alvilággal karöltve is – politikai célokra használták. Gyurcsány titokminisztere, Szilvásy György maga volt az, aki megbízta Portik Tamást, hogy járasson le vezető fideszes politikusokat – köztük Rogán Antalt is. Szilvásy György tökéletesen tisztában volt azzal, ki Portik Tamás, hiszen titokminiszterként pontosan ez volt a dolga.
Ma ugyanazok és ugyanazokkal a módszerekkel próbálkoznak, de a magyar emberek idén háromszor is világosan kinyilvánították, hogy nem kérnek a hiteltelen, bukott maffiabaloldalból. Portik Tamás mint az alvilág feje a Gyurcsány-kormány idején büntetlenséget élvezett, a polgári kabinet volt az, amely büntetőeljárást indított ellene.
Aláírás: Fidesz-frakció

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.