Varga felmosta magával a padlót

gazdaság
2014 december 04., 14:56
comments 125

VARGAA kormány álláspontja világos, támogatjuk a parlamenti párt javaslatát a vasárnapi kiskereskedelmi munkatilalomról

– mondta Varga Mihály rendkívüli sajtótájékoztatóján. Ami azért érdekes, mert a közelmúltban többször is arról beszélt, hogy ő és a nemzetgazdasági minisztérium mennyire nem tartják bölcs dolognak a KDNP javaslatát. De persze azt is elmondta, hogy ez egy parlamenti javaslat, ezért a minisztériumnak igazából semmi felelőssége nincs a dolgban. De támogatják azért.

És mi lesz a NAV-elnökével? – tette fel a kérdést egy újságíró a sajtótájékoztatón, ahol nem sokkal korábban bejelentették a Budapest Bank államosítását.

Ez a kérdés a nemzeti szuverenitáshoz kapcsolódik, ezért én válaszolok – ragadta magához a szót Kovács Zoltán nemzetközi kormánykommunikátor-mester.

Ha valaki vádol, mondja meg, hogy mivel, és csatolja a bizonyítékokat. Ez a mai napig nem történt meg.

– mondta. Ezért nem fogják meneszteni Vida Ildikót.

De mi is szóba kerültünk!

Hadd utaljak egy sorstársukra, a minket nem kedvelő négynégynégyre

– mondta az újságíróknak ránk utalva Kovács Zoltán McCain ügyben.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.