Nicsak, ki tornázott egy nagy szőnyegen a köztévé stúdiójában

Média
2014 december 07., 08:05
comments 112

Nem tudok magyarázatot találni arra, miért néztem a köztévé Család Barát magazinját, pláne az adventi, majd Szersén Gyula családjával folytatott beszélgetés után a talajtornát. Picit felsőtest, aztán rámegyünk a farizomra, ígérte Katus Attila, és belekezdett két nővel, akikről csak annyi derült ki, hogy ők a tanítványai.

katustimi

Az egyik tanítvány néha kicsit bizonytalan volt, folyamatosan leste, mit kért tőle a mestere, és valamiért az volt számára kényelmes, hogy nagy aranykarkötőkkel nyomja a fekvőtámaszokat.

katustimi2

Volt, hogy nem sikerült azonnal megoldani, amit Katus kért tőle, de a lelkesedésére nem lehetett panasz.

katustimi4Annyi még kiderült róla, hogy Timinek hívják, Katus legalábbis egyszer így szólította. A végén már nagyon remegett a lába, kész szerencse, hogy egyszer csak befejeződött a torna.

Timi egyébként eléggé hasonlított Andy Vajna feleségére, aki nem ugrik el a feladat elől, ha nyilvánosságról van szó. Akkor sem, ha vasárnap reggel nyolckor hívja a feladat, akár egy imádnivaló Havasi Balázs-koncert utáni szombat estét. De ez tényleg csak tipp, a köztévéből ez így nem derült ki.

katustimi5

Jövő héten visszatérnek, ígérte Katus. Talán benne van ebben az együttműködésben egy egész estés fitneszfilm is, moziban nagyot menne.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.