Mészáros Lőrinc megfeledkezett egymilliárd forintjáról

POLITIKA
2014 december 10., 21:18
comments 357

Élőszóban javította novemberi vagyonbevallását Mészáros Lőrinc. A milliárdos felcsúti polgármester az őszi önkormányzati választás után kiadott vagyonnyilatkozata szerint a júniusban nyilvánosságra hozott vagyonnyilatkozatához képest 300 millió forinttal gazdagodott.

Most azért telefonált, hogy elmondja:

júniusban a januári vagyonbevallását hozta nyilvánosságra, tehát nem öt, hanem tíz hónap alatt lett háromszáz millióval több pénze.

Amire az RTL Klub felhívta a figyelmét, hogy még így se jön össze ennyi abból a havi 1,7 millió forintból, amit a vagyonbevallása szerint keres. Ezért Mészáros újabb magyarázatot talált:

elfelejtette, hogy májusban felvett 1,027 milliárd forint osztalékot, amiből ingatlanokat vásárolt és a megélhetését fedezte, így abból novemberre már csak háromszáz milliója maradt.

(RTL Klub Híradó via HVG)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.