Nem a főpolgármester-helyettes utazott Habony Árpáddal karácsonyi vitrinnézésre

POLITIKA
2014 december 17., 08:25
comments 164

Kedden kaptuk olvasónktól a képeket, amin Orbán Viktor tanácsadója volt látható méretes Gucci-bőröndjével, amint éppen egy budapesti gépre vár a londoni reptéren. Habony a képeken egy férfi és egy nő társaságában volt látható, akiről olvasóinkkal együtt azt tippeltük, hogy az a századvéges Szalay-Bobrovniczky Kristóf és felesége, Szalay-Bobrovniczky Alexandra lehet.

photo_camera Habony Árpád nem Szalay-Bobrovniczky Alexandra társaságában.

Szerda reggel azonban levelet kaptunk a főpolgármesteri hivatal kommunikációs igazgatóságától, amiben azt írják, hogy

"Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2014. 12. 16-án, kedden este Szalay-Bobrovniczky Alexandra főpolgármester-helyettes nem tartózkodott Londonban. A főpolgármester-helyettes asszony az ezt megelőző napon, 2014. 12. 15-én (hétfőn) a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet Koraszülött osztálya részére adományozott új eszközök átadó ünnepségén vett részt. Másnap, 2014. 12. 16-án, kedden délelőtt pedig a Fővárosi Önkormányzat Emberi Erőforrások és Nemzetközi Kapcsolatok Bizottságának ülésén vett részt, ugyanaznap este pedig az izraeli nagykövetségen, a hanuka alkalmából tartott ünnepségen képviselte Budapest Fővárosát."

Az éjszaka folyamán közben megkeresett minket a képet elküldő olvasónk is, aki szintén arról írt, hogy bár a képen látható három személy együtt utazott, a nő végül Habony mellett ült a gépen. A tévedésért elnézést kérünk.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.