Kövér kőkeményen visszaszólt a "fiatal harcosoknak"

POLITIKA
2014 december 21., 20:12
comments 345

Ezt a fenyegetést ugyanígy el tudnám ismételni én is a fiatal harcosoknak

– válaszolt Kövér László a HírTv-ben Lázár János Figyelőnek adott interjújára, ahol is a miniszterelnökségi miniszter azt mondta, hogy magukat végzik azok a fideszes veterán politikusok, akik az "első vonalban harcolókat" hátba támadják a nyilvánosan megfogalmazott kritikájukkal. Bár valamint gyengített Kövér viszontválaszán, hogy hozzátette, "ha felvenném ezt a kesztyűt".

Valami kezd megbillenni, valami kezd megbicsaklani a Fidesz tartásában

– Kövér szerint a Fidesz mezei szimpatizánsai ezt érzékelik mostanában.

Lázár János, akit a HírTv egy hódmezővásárhelyi élményfürdő megnyitóján kapott el, pedig azt mondta a tévének, hogy nincs vita arról, hogy nem kell urizálni, csak arról, hogy ezt a nyilvánosság előtt kell-e megvitatni. Lázár nem örül, hogy mi tudjuk, ők miről vitatkoznak egymás között.

A videót itt nézheti meg.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.