Török Zsolt szerint, ha nem lett volna választási összefogás, akkor most ő sem hatvanhatezer forintot keresne

POLITIKA
2015 január 03., 15:23
comments 230

Török Zsolt a szocialista párt egykori szóvivője, jelenleg a Kiskunhalasi Választókerületi Társulás elnöke szerint lett volna esélye a Mesterházy-féle MSZP-nek megszorongatni a Fideszt tavasszal az országgyűlési választásokon, ha nem találják ki a baloldali összefogást. Így:

osszefogas

A legszánalmasabb magyar politikus az irigy magyar politikus:

Nekem ez személyesen is tragédia, hiszen én ezért olyan áldozatot hoztam, hogy most 66 ezer forintot keresek, míg az összefogást mantrázók 660 ezret. Tehát a személyes áldozatokról és a türelemről most nem nyitnék külön vitát. Lehet követni!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.