Vérszomjas magyar nagymamák keltek a párizsi terroristák védelmére

bomba
2015 január 08., 08:10
comments 892

12 ember halt meg tegnap a Charlie Hebdo francia vicclap ellen elkövetett merényletben. A világ nagy része elítéli a vérengzést, de szerencsére mindig akad, aki a terroristák oldalára áll, és a viccelődőket hibáztatja. Íme a tegnap legjobb kommentelői a Facebookról:

paris1a parisa

 

Bónusz: Szőnyi Szilárd, a Heti Válasz újságírója, aki szerint a szólásszabadságot fenyegető terroristák ellen az a legjobb védekezés, ha az újságírók befogják a szájukat:

Felvetésem kiszámíthatóan egyszerű: mivel az Iszlám Állam terroristáit a jelek szerint nem áll módunkban megváltoztatni, csak mi magunk tehetünk bármit is a védelmünkre. Leginkább talán azzal, hogy nem közlünk szakmányban ilyen, nemcsak emberi mivoltukból kivetkőzött vadállatok, hanem minden tisztességes polgár számára viszolyogtató karikatúrákat.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.