A Romney-logót arcára tetováló férfi nem támogatná Romneyt, ha újraindulna 2016-ban

külföld
2015 január 14., 18:27

Az Indiana államban élő Eric Hartsburg még 2012-ben tetováltatta arcára a republikánus jelölt logóját. Amikor most hétfőn hallotta, hogy Mitt Romney ismét fontolgatja, hogy csatába áll Obama demokrata utódja ellen, hamar belátta, hogy ő nem akarja Romneyt támogatni.

photo_camera (via Hartsburg Facebook)

Elsősorban azért, mert Romney úgyis mondani vagy tenni fog valamit, amivel el fogja rontani az esélyeit Hartsburg szerint.

Számíthatsz arra, hogy lábon lövi magát. Egy ideig remekül néz ki, és akkor bumm, valami teljesen más, és el is kúrta.

- foglalta össze véleményét a hobbipolitológus, aki 15 ezer dollárt kapott egy ismeretlen republikánus szavazótól az eBay-en, arra, hogy csináltassa meg ezt a tetoválást. Azóta a férfi már két lézeres eltávolító műtéten esett át, és a logó valóban halványulni kezdett az arcán.

Ha pedig indul Romney 2016-ban, Hartsburg azt tanácsolja neki, hogy fogja be a száját, mert valaki úgyis mindig venni fogja, amit veszi. De szerinte már lehet rég késő, hogy neki ilyesmit tanácsoljon.

Hartsburgot 2012-ben még a gazdasági kérdések foglalkoztatták, ezért is állt be Romney mögé, de most már inkább az LGBT-ügyek, ez pedig még egy ok arra, hogy ne Romneyt támogassa.

Ugyanakkor most is hajlandó lenne eladni bőrfelületet, mint elmondta, Marco Rubióban, Chris Christieben és Hillary Clintonban is lát fantáziát, de amúgy is teljesen nyitottan áll az ügyhöz. (Buzzfeed News)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.