Alakváltó zsidó gyíkemberek NEM LŐTTÉK LE a muszlim rendőrt!

külföld
2015 január 16., 07:18
comments 272

Az gondolom mindenkinek világos, hogy a Charlie Hebdo elleni támadásokat alakváltó gyiklények és zsidók keverékfaja követte el, jó reggelt! Ők azok, akik alakváltó képességüknek köszönhetően bárhova képesek bejutni, hogy aztán ártatlan muszlimok személyi igazolványát hagyják hátra a meneküléshez használt autójukban.

A Charlie Hebdo és a kóser szupermarket elleni támadások után született összeesküvés-elméletek közül ez különösen népszerű Párizs muszlimok lakta elővárosaiban. Ez mondjuk annyira nem meglepő. A meglepő az, hogy az összeesküvéselmélet-hívők népes tábora nem emiatt az elmélet miatt szakadt két, egymást lelkesen gyalázó táborra, hanem egy ehhez képest kifejezetten visszafogott elmélet miatt.

Nem vérzik! Látják? Nem. Vér. Zik.

A gyíklénykutatók, chemtrailvadászok, 9/11-tagadók világát évek óta búvópatakként megosztó ellentétek törtek most felszínre. Az összeesküvéselmélet-ipar olyan nagyjai estek egymásnak, mint a magát szkeptikusként jellemző Alex Jones, a méltán népszerű Infowars alapítója és 433 ezer követőjével az egyik legnépszerűbb elméletgyárosnak számító Gyülekező Viharfelhők (StormCloudsGathering) nevű ismeretlen Youtube-felhasználó.

Utóbbi posztolta ezt az öt nap alatt már kétmillió megtekintés fölé jutott videót, aminek leglényegibb megállapítása, hogy az azóta elgyászolt, eltemetett, poszthumusz kitüntetett Ahmed Merabet, akit a Charlie Hebdo szerkesztősége előtt, közvetlen közelről lőtt agyon az egyik Kouachi

valójában nem is halt meg.

Erre a legfőbb bizonyíték, hogy amikor közvetlen közelről fejbe lövik

a feje nem robban szét úgy, ahogy egy görögdinnye szétrobbanna.

Márpedig bárki, aki valaha látott már görögdinnyét ésvagy emberi fejet, az  tudja, hogy az emberi fej anatómiailag tökéletesen azonos egy görögdinnyével. Ez legalább olyan köztudott, mint az, hogy a támadást alakváltó zsidó gyíkemberek követték el.

Nem alakváltó zsidók, csak zsidók

Ezen Alex Jones - aki saját bevallása szerint ölt már vaddisznót AK-47-essel, így saját szemével láthatta, hogy egy fejlövés miatt nem minden esetben robban szét az állat feje és borít mindent több liter vér - annyira kiborult, hogy egyenesen "a valódi kérdéseket felvető anyagok", vagyis a saját oldalán megjelenő elméletek hiteltelenítésével vádolta Gyülekező Viharfelhőket.

Jones szerint Merabet halott, az Infowars szerint pedig a támadást nem alakváltó gyíkemberek követték el.

Hanem a zsidók, az amerikaiak segítségével.

Ezt a cikket jegyző Thierry Meysan szerint olyan egyértelmű jelek bizonyítják, mint

  • Az elkövetők fekete ruhája, ami nem olyan fekete ruha, amit a dzsihádisták szoktak viselni, hanem olyan fekete ruha, amit a katonák.
  • Az a profizmus, amivel végrehajtották az akciót.
  • Az az amatörizmus, hogy csak az újságírókat mészárolták le, de a Mohamedet gyalázó anyagokat nem semmisítették meg a szerkesztőségben.
  • És persze az, hogy a terroristák azt állították magukról, hogy a jemeni al-Kaida megbízásából támadtak.

Az, hogy egy bármilyen merénylet után ezrek kezdenek arról posztolni a neten, hogy valójában a zsidók és az amerikaiak követték el, nem újdonság. Az, hogy ezeket az elméleteket több országban hivatalos szintre emelik, már inkább.

Zsidók, a CIA támogatásával

Oroszországban például egy nappal a Charlie Hebdo elleni támadás után a Kremllel nagyon barátságos LifeNews hírtelevízióban a Kremllel igen barátságos, magát szakértőnek nevező Alekszej Martinov fejtegethette, hogy a támadást az amerikai titkosszolgálatok szervezték meg, mint ahogy minden más iszlámista támadást is, mégpedig azért, hogy hiteltelenítsék az iszlámista terrpr elleni küzdelmet, aminek természetesen Oroszország az élharcosa. Tekintsünk el attól a belső ellentmondástól, hogy most akkor létezik-e iszlámista terror, ami ellen Oroszország küzd, vagy nem, mert az egész amerikai találmány. Nézzük inkább az okokat:

Martinov szerint az Egyesült államok ezzel egyrészt Oroszország ellen akarta hangolni az európai közvéleményt, közben megbüntetve Franciaországot, amiért Hollande elnök felvetette az Oroszországgal szembeni szankciók enyhítését.

Az ilyen elméletek nemcsak a Nyugattal vitában álló Oroszországban, hanem a szövetséges, NATO-tag Törökországban is népszerűek. Mi több, ott konkrétan az uralkodó AK Párt prominensei hirdetik a legbőszebben.

  • A párt külügyi szóvivője, Ali Szahin szerint a támadás megrendezett volt, hogy a muszlimokra foghassák az elkövetését.
  • Melih Gokcek, Ankara AK párti polgármestere szerint "a Moszad áll az ilyen incidensek mögött".
  • Reccep Tayyip Erdogan elnök szerint pedig "nyilvánvaló a Nyugat kétszínűsége", hiszen "muzulmánként mi sosem támogattuk a terrort vagy a mészárlásokat. A rasszizmus, a gyűlöletbeszéd és az iszlamofóbia van az ilyen támadások mögött".

Mondjuk Erdogan legalább nem vonta kétségbe, hogy emberek haltak meg, csak arra utalt, hogy szerinte a támadásokat nem valós színben tüntetik fel. (Via The Daily Beast, Financial Times, The Daily Beast, Vox, France24, NYMag)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.