Itt a hideg, aludjunk a szabadban!

ház
2015 január 27., 09:08

A lakókocsik annyira unalmasak! Kényelmesek, jól néznek ki, praktikusak, szóval aki ad magára, nem ilyet vesz, hanem a kategória perifériáján elhelyezkedő lakófelépítményeket. A versenyzők emelkedő számsorrendben a következők:

A horgász

Ha gyerekkora óta a Doki DeLoreanjára fáj a foga, akkor ne habozzon, szerezze meg a Horgászt!

Kétszemélyes,

panorámás,

modern!

Az autoroller

Ha az Ön vágya egy világot járt, karakteres társ, akkor tekintse meg az Autorollert!

Szarbarna

de két bejáratú!

Az erdész

Ha Ön szeret bedurrantani egy jó fatüzelésű kályhába és terepen ultizni a haverokkal, akkor Önnek nem való semmi más, csak az Erdész.

Karcsú,

magas,

szemrevaló!

A kompakt

Átmenetileg nincs hol laknia, de reggel nem szeretne kialvatlanul, borostásan, gyűrött ingben menni az irodába? Minden problémájára válasz: a Kompakt.

Fürdővel,

hálóval,

garderobe-bal.

A dupla koton

Ha Önnek fontos a biztonságos romantika, kizárólag ide szervezze légyottjait!

Dupla védelem,

dupla forróság,

dupla kényelem.

A csabai

Élő szövet a fém vázon! Hamisítatlan alpesi érzés, akárcsak Arnold Schwarzenegger!

Kuckós,

kacér,

kolbászos.

A Jeti Jodag

Ki ne szeretne hat sör után azonnal lehenteredni, hogy míg alszik, valaki elvontassa a munkahelyére! Pazar praktikum Lengyelország színeiben, akár egy egész kollektívát elszállít!

Tágas,

kedves,

beülős.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.