Vicces közgazdász lett a görög pénzügyminiszter

gazdaság
2015 január 27., 14:25
comments 17

Ahogy az várható volt, Yanis Varoufakis lesz a görög pénzügyminiszter. Ő amellett, hogy hosszú évek óta közérthetően magyarázza az európai adósságválság mögötti bonyolult okokat (ez a blogja, ez a Twitterje, de magyarul jelentek meg tőle dolgok), és semmilyen koordinátarendszerben nem nevezhető "szélsőségesnek", korábban többek között a Dota-t is jegyző Valve virtuális közgazdászaként is dolgozott. Utóbbiról itt mesélt két és fél éve, érdemes elolvasni, akit érdekel az ilyesmi.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.