Titkos kávékódokkal trükköznek a diákok egy debreceni szakközépben

bulvár
2015 január 28., 07:33
comments 225

Olvasónk küldte az örömhírt:

új kávégép érkezett az egyik debreceni szakközépiskolába!

Csakhogy a hatályos törvények szerint magas koffeintartalmú italt nem ihatnak a nebulók, így azok kódját nem írták rá az automatára.

capupucino

És mit tesz ilyenkor az élelemes debreceni munkát tanuló. Az olvasói levélből kiderül:

Nagy örömünkben rohantunk kipróbálni a gépet, de ez a felirat fogadott minket, időközben egy pár kód kiszivárgott, próbálják titokban tartani a diákok előtt. Egy páran találkoztak a szerelőkkel egy-két kódot ők is elárultak. A bátrabbak próbálkoznak mivel 3 jegyű a kód és csak egyessel kezdődik, 2. Szám: espresso 1-es, hosszú kávé 2-es, a 3.számjegy a cukrot és a tejet adagolja. Lassan minden kombinációt megfejtünk, röpiratokon terjednek a jobbnál jobb kávékülönlegességek kódjai. Holnapra lehet átírják, vagy tanárt állítanak mellé akkor nem lesz sokáig itt a gép.

Debrecenben a kódfejtők csajozhatnak most a legnagyobbakat, melyik lány utasítana vissza egy kalandos kódtörést, aminek egy dupla espresso a vége?

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.