Nem hiszik el, de az MSZP képes volt önmagával összeveszni a Simicska–Orbán háború örvén

eu
2015 február 09., 21:42

Az egész úgy indult, hogy Szanyi kapitány interjút adott a Hír24-nek. Semmi különös nincs benne, kicsit sajnáltatja magát, hogy amikor ő káromkodik, akkor mindenki egy tuskónak tartja, bezzeg amikor a Simicska, akkor mindenki nevet. Különben is

„Simicska személyeket azonosított hímivarsejtekkel, én pedig a magyar népet érintő ügyekkel foglalkozom.”

Ezt mondjuk úgy is tudom értelmezni, hogy ő az egész népet szereti legecizni. Nyomja még a nemrég megtalált antielitista, balos szövegét (nulla százalékos élelmiszeráfa, rendes rezsicsökkentés kell, stb.). Majd kifejti, hogy Orbán rendszere úgy működik, mint az Iszlám Állam.

„Ott is egyszemélyi törvényhozás működik, épp úgy, mint Orbánnál, aki nem a jogot működteti, hanem egyéni döntésekkel mészárolgatja le amúgy teljesen ártatlan politikai ellenfeleit.”

Utána kicsit üti Gyurcsányt, és újra a patkányújságírókról és patkányújságírásról értekezik. Azért, mert egyesek nem átállották megírni, hogy ő közpénzből Brüsszelben etette a Gój Motorosokat. A kedvenc részem az interjúból a következő:

  • Hír24: Ravaszak ezek a gój motorosok.
  • Szanyi Tibor: Azok.

Utána - bevallom, ez engem annyira nem érdekel, hogy meg se próbáltam felfogni - arról magyaráz hosszasan, hogy a magyar baloldal négyfős mikrofrakciója (két DK-ás, két MSZP-és) miért húz ötfelé. De azért belemegy Ujhelyi István párttársába.

Ezt már Ujhelyi István sem hagyhatta szó nélkül, egy Facebook-poszttal habosítja a semmit:

Amúgy az Európai Parlament magyar képviselői nettó 1,9 millió keresnek, de bizottsági helyekkel és ügyeskedéssel kétszer ennyit is megkapnak. Minden közpénzfillért megér.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.