Majd tízmillió forintnyi hamis eurót találtak a Fidesz Ifjúsági Tagozatának elnökénél

Egyéb
2015 február 11., 13:46
comments 789
photo_camera Veress Áron, a Fidesz Ifjúsági Tagozatának elnöke

Az Index információi szerint Veress Áron bukott le a Keleti pályaudvaron múlt hét szerdán, amikor egy hamis százeuróst próbált meg beváltani. A pénzváltónak - sajnos az nem derül ki a cikkből, hogy gazdasági bevándorlóról van-e szó - gyanús lett a pénz és szólt a pályaudvaron szolgálatot teljesítő rendőrnek. Veress Áron megpróbált kereket oldani, de elkapták.

Házkutatás során további 30 ezer, vélhetően hamis eurót találtak a lakásán. Veress elismerte a bűncselekményt, állítása szerint „valamilyen tartozás fejében kapta az összeget”. A politikus ügyvédje szerint védence

egy gazdasági bevándorlótól „egy moldáviai férfitól kapta az eurókat.”

Veress Áron többször szerepelt különféle közéleti műsorokban, mint Ukrajna-szakértő, így jók lehetnek a kapcsolatai a térségben.

Életrajza alapján Veress Áron 2003-ban lépett be a Fideszbe, 2007 és 2011 között a Fidesz Ifjúsági Tagozat budapesti elnöke, majd 2011 végétől a Fidesz Ifjúsági Tagozatának országos elnöke lett.

A police.hu még múlt héten beszámolt az ügyről, természetesen nevek nélkül. Egy képet is közöltek a lefoglalt pénzről:

PenzPenzPenz

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.