Habony Árpád nem létező iskolákkal vagánykodik egyetlen létező életrajzában

politika
2015 február 18., 16:57

IMG_20150218_184417647A Who is who nevű életrajz-keresőben akadt rá az RTL a rejtélyes miniszterelnöki tanácsadó, Habony Árpád életrajzára, amiből többek között kiderül, hogy a Soros alapítvány támogatásával járt restaurátor iskolába, mielőtt az Europtimus igazgatótanácsának elnöke lett volna.

Ennél is érdekesebb, hogy az egykori kendós vitrinmester minden jel szerint nem létező iskolákkal vagánykodik az életrajzában (a Who is whonál nem vizsgálják az életrajzban szereplő tények igazságát, csak azok hihetőségét – tehát alapvetően az interjúalany, ebben az esetben Habony által elmondottakra támaszkodnak). Az egyáltalán derül ki, hogy hova járt középiskolába Habony, vagy hogy szerzett-e egyáltalán érettségit. Az RTL ugyanis megkereste az összes olyan képzőművészeti szakközépiskolát, ami szóba jöhet, és azt a német iskolát is, amire Habony az életrajzban hivatkozott, de az összes helyen tagadták, hogy Habony a diákjuk lett volna.

(RTL.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.