Nem is Orbánt, hanem Ádert hívta meg Putyin, hogy Kim Dzsongunnal integethessen

külföld
2015 február 18., 16:23
comments 180

Valójában nem is Orbán Viktort, hanem Áder János köztársasági elnököt hívta meg Vlagyimir Putyin – írja az MTI Havasi Bertalan miniszterelnöki sajtófőnökre hivatkozva.

"Vlagyimir Putyin orosz államfő Orbán Viktorral közös keddi sajtótájékoztatóján arról beszélt: Magyarország köztársasági elnökét hívta meg a világháborús győzelem 70. évfordulóján tartandó moszkvai ünnepségre"

– válaszolta Havasi az MTI-nek. A tolmács hibája miatt értette félre mindenki a meghívást.

A kérdés tehát most épp az, hogy fog-e Kim Dzsongun mellett Áder János is integetni a szovjet-orosz parádén. Korábban nekünk azt mondta Havasi, hogy "még nem tudjuk", Orbán elmegy-e Moszkvába a győzelem napi ünnepségre.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.