Orbán Viktor megkapta élete legnagyszerűbb ajándékát

sport
2015 február 18., 12:25
comments 346

Úgy ajándékozni, mint egy államtitkár, senki más nem tud Magyarországon. L. Simon László még a megadott árra is rádobott egy kis pluszt, hogy drMáriástól megszerezze a főnökéről, Lázár Jánosról készült képet, amit aztán oda is ajándékozott Lázárnak.

De L. Simon csak második lehet egy másik államtitkár, Tállai András mögött. A miniszterelnök még a Fidesz mezőkövesdi frakcióülése után ugrott át a helyi csapathoz, amely sok százmilliós állami támogatásból újította fel a stadionját nem fedett sportlétesítményét. A Mezőkövesd elnöke, a munkaidőben államtitkár Tállai pedig hálás volt a jól és hasznosan elköltött adóforintokért.

Nézzék csak, milyen becelofánozott, felmasnizott ajándékkal lepte meg Orbánt:

tallaiorban2

Orbán mosolyát látva ezzel a festménnyel nem lesz olyan könnyű dolga egy múzeumnak vagy galériának, mint amikor sikeresen elkunyerálták a legendás hátizsákját.

photo_camera Fotó: Tállai András/Facebook

Az az apró kis figyelmesség sem lett volna túlzás, ha Orbánt egyszerűen berakják az Aranycsapatba.

orbán mezőkövesd aranycsapat 02

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.