Dollármillióból rendezett szülinapi ünnepséget magának a 91 éves Mugabe

külföld
2015 február 28., 17:22
comments 66

Kilencvenegyedik szülinapját ünnepelte szombaton Zimbabwe elnöke, Robert Mugabe. Az elnök nem szerénykedett, állítólag egymillió dollárt költött el a saját szülinapjára. A bulit a legdrágább szállóban, a Victoria Falls Resortban tartották. Pártjából ezren voltak jelen, akik énekeltek és táncoltak neki, majd 91 léggömböt engedtek az égbe. De voltak elefántok és hét óriási torta. Mugabe persze nem csak ünnepeltette magát, sebtében mondott is egy kilencven perces beszédet, amiben az Egyesült Államokat ostorozta.

Pártja ifjúsági tagozatának vezetője sürgette, hogy az elnök születésnapját minél előbb nyilvánítsák nemzeti ünnepé. (DailyMail)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.