#utolsovasarnap

POLITIKA
2015 március 05., 12:51
comments 82

Március 8-án, szóval most vasárnap lehet utoljára szabadon bevásárolni Magyarországon. Egy héttel később, március 15-én lép életbe a kötelező vasárnapi zárva tartás, a törvény ami jó sok ember életét nehezíti majd meg. Azokét is, akik eddig úgy érezték, hogy önállóan, állami beavatkozás nélkül is el tudják dönteni, hogy milyen programot szeretnének vasárnap, és azokét is, akik a változás miatt elveszítik állásukat, vagy kevesebbet fognak keresni miatta.

Kíváncsiak vagyunk rá, hogy önök mivel töltik az utolsó szabad vasárnapjukat. Ha szeretnék megosztani velünk (és persze másokkal), hogy mi a vasárnapi program, akkor fényképezzék, videózzák le, írják meg, hogy mit csinálnak, és aztán tegyék fel valamilyen közösségi oldalra

#utolsovasarnap

címkével.

Mi március 8-án egész nap figyelni fogjuk

  • Facebookot,
  • a Twittert,
  • az Instagramot,
  • a YouTube-ot,
  • és a Tumblrt,

és rendszeresen megmutatjuk, hogy miket raktak ki önök az

#utolsovasarnap

címkével.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.