Elfelejtett beszámolni Farkas Flórián, mire költötte a 290 millió forintnyi elnöki keretet

politika
2015 március 12., 09:45
comments 234

Az Index derítette ki, hogy 2011 óta az Országos Roma Önkormányzat bevételeinek 10 százaléka az elnöki keretet képezi. Ennek elköltéséről Farkas Flórián döntött tavaly novemberig. Elvileg félévente kellett volna beszámolnia a közgyűlésnek, de ez egyszer sem történt meg. Az Index kereste a fideszes politikust, de nem érte utol egyelőre. Nem ez az egyetlen botrány az ORÖ körül, a többszázmilliós gellérthegyi irodák és egyéb érthetetlen költekezések ügyében már az ügyészség nyomoz.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.