Tony Blair, aki bármelyik diktátornak szívesen ad tanácsot, végre lemondhat közel-keleti békediplomata posztjáról

külföld
2015 március 15., 19:56
comments 23

Állítólag rájött a volt brit miniszterelnök, hogy 8 évnyi sikertelen béke-főtárgyalóskodás után már annyira nem látja szívesen senki. Rosszban van a palesztinokkal, az USA és az EU pedig az egyre nevetségesebb üzleti-tanácsadói szerepei miatt húzza a száját (Blair többek között a líbiai, kazah, egyiptomi, azeri és még rengeteg diktatúra, junta vagy rezsim számára adott sok-sok pénzért tanácsot, de a magáncégeknél sem volt válogatós). Blair ennek ellenére továbbra is része szeretne lenni a békefolyamatoknak. (Financial Times.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.