Dirk Gerkens elkezdett visszapofázni az RTL új vezérének

politika
2015 március 17., 19:22
comments 94

Andreas Rudas mély, őszinte interjújáról már írtunk ma, és úgy tűnik az RTL leváltott főnöke, Dirk Gerkens is elolvasta, hogy miket mondott az ember, aki a helyére lépett. Ez pedig úgy néz ki, hogy nem annyira tetszik az RTL-t 14 évig sikeresen vezető Gerkensnek.

  • Egyrészt azt mondta, hogy 3 és fél évre kötöttek szerződést legutóbb, nem pedig ötre, az 2017-ben járt volna le. Ez mondjuk apróság.
  • Rudas azt pedzegette, hogy 14 év sok idő egy pozícióban, amire most Gerkens bedobta, hogy van 15 éve ugyanabban a székben ülő RTL-es vezető.
  • Az új, átmeneti főnök arra is utalt, hogy Gerkens szállodában lakott az utóbbi időben, erre a leváltott ember azzal vágott vissza, hogy ez korábban is így volt, és a dolog 7 évig a kutyát sem zavart.

A legizgalmasabb viszont mégis az, amit a végén mondott a HVG-nek, hogy

"ennél többet egyelőre nem akar nyilatkozni a menesztéséről, de rövidesen meg fog szólalni, hogy »helyre tegye a sajtóban az utóbbi időben megjelent téves állításokat«".

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.