A rendőrség másfél év után eljutott oda, hogy vádemelést javasoljon a Cívis Globál (ál-)Brókerház ügyében

bűnügy
2015 március 18., 12:39

Befejezte a nyomozást a debreceni rendőrség a Cívis Globál piramisjáték ügyében, amit még 2013 őszén kezdtek. 546 sértettet és több mint kétmilliárd forintos kárt találtak. A jelek szerint csak K. Sándor, az ebesi fociklub egykori bőkezű támogatója ellen javasolnak vádemelést, csalás miatt, a nagy jutalékokat szakító ügynökhálózat tagjai megússzák a dolgot. K. Sándor egyébként tényleg remek ember, ezt első kézből tudom bizonyítani. (Police.hu, Index.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.