Most már a Fidesz is támogatja a Fidelitas házmesterkedését

POLITIKA
2015 március 19., 17:29
comments 708

A kormánypárt parlamenti frakciója annak kapcsán szólalt meg, hogy Péterfalvi Attila a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke aggályát fejezte ki a ProvokátorFigyelő nevű kezdeményezéssel kapcsolatban. Sajtóközleményük szerint:

A Fidesz-frakció nem ért egyet Péterfalvi Attila véleményével. Mi titkolnivalója van azoknak, akik provokátorként bénítják meg egy város életét vagy jelennek meg békés rendezvényeken? Ne bújjanak névtelenség mögé; arcukkal és nevükkel is vállalják a felelősséget azért, hogy a békésen ünneplő emberek nyugalmát próbálták megzavarni és a Lánchíd lezárásával több tízezer embernek okoztak bosszúságot és kárt.

Nem rossz, bár én a "több tízezer ember" helyett a még hatásosabb "több tízezer család", esetleg "több tízezer magyar család" kifejezést használtam volna.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.