Idén már korlátlan mennyiségben kapjuk a hanyatló nyugat ópiumát

hirdetés
2015 március 20., 09:00
comments 30
ad

Életünk minden területén korlátokkal szembesülünk. Szabályok, határidők, kötelező előírások, rugalmatlan keretek közé szorultak a mindennapok. Most viszont egy fontos területen ellenkező irányú tendencia indult el.

A UPC mobil szolgáltatási kínálatában ugyanis bármelyik pakkot választjuk 3-12 ezer forint között, bárhogy döntünk, mindig korlátlan, adatforgalomtól független szolgáltatást kapunk.

Ez pedig rossz, káros, sőt küszöb a pokol kapuján, pontról-pontra el is mondjuk, miért.

Cicás gifek

cat-wallpaper-free-download-8796

Vége a szabad időszaknak, amikor a csajod, pasid, lakótársad már vigyázva a bitekre csak egy free wifi felirat közelében zúdított rád cukiság cunamit. Nincs többé menekvés, az alap Freedom S-el is 24/7-ben tudja arcodba tolni a gombolyaggal játszó szőrmókokat.

Csökkenő munkamorál

tumblr_njiit2u7i41rnjev4o1_500

Eddig hála a ravasz rendszergazdának, a Facebook elérhetetlen, a Youtube halott volt a melóhelyen, és nyugodtan termelhetted a GDP rád eső morzsáit. A korlátlan mobilnet viszont megnehezíti a hónap dolgozója címért vívott harcot. A bukás garantált, ha egy-egy Futurama/Family Guy epizód nem zabálja fel a hónapra kiszabott teljes adag adatot.

Külföldön is maradsz a hálóban

A drága roaming díjaknak köszönhetően nyaraláskor elmaradnak a felesleges levelek, telefonod nem rezeg fél percenként egy-egy új Gtalk, facebook, instagram, tumblr, twitter frissítés nyomán. Részben ennek is búcsút mondhatsz, a mobilcsomagot kiegészítő UPC Wi-Free (az UPC előfizetők össznépi netes kommunája, ahol a céghez tartozó előfizetésen szórják a jelet, ott te is csatlakozni tudsz) a határon túl sem ereszt. A szolgáltatást külföldön is automatikusan felismerik a mobileszközök, így tehát a UPC szolgáltatási területein jó eséllyel nem kell feltétlenül roamingolni, vagy külföldi prepaid netcsomagot vásárolni.

Nincs hűség

tumblr_n1f50tvzKP1s6hrz6o1_400

Ha UPC mobilra váltasz, hiába keresed az évekre szóló kizárólagosság kitételét, a szerződésekben szó sincs ilyesmiről. Ezzel pedig oda a nyugalom. Minden plakát, felbukkanó banner kecsegtet majd egy tudat alatt támadó ajánlattal. Váltsak, ne váltsak? Az állandó kísértés túl nagy teher. Elkötelezve nyugodtan dőlhetsz hátra, a piaci verseny kapitalista agymosása már nem delejez.

Lerázhatatlan anyós

A UPC mobilcsomagjai közül az alaphoz 50 perc belföldi beszélgetés és 50 darab SMS jár, az M csomagtól felfelé a - UPC-s - hálózaton belül korlátlan beszélgetést és SMS-ezést biztosít a cég. Tehát jajj annak, aki elkotyogja a családi ebédnél, hogy mekkora tuti ez az új előfizetés. Egy-két nap, és már anyuka önfeledten csörög, hogy egy kiadós beszélgetés keretében kihasználja a végtelenbe nyúló ingyen perceket.

Te bevállalnád? Biztos? Akkor kattints a részletekért!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.