Holnap jelenik meg Steve Jobs minden eddiginél jobb életrajza

TECH
2015 március 23., 14:00

Már csak egyet kell aludni Brent Schlender és Rick Tetzeli új Steve Jobs-életrajza, a Becoming Steve Jobs (Steve Jobszá válni) megjelenéséig. Ez a könyv Steve Jobs ismerősei és közeli munkatársai szerint sokkal jobb, mint Walter Isaacson 2011-ben megjelent könyve, annak ellenére, hogy Isaacsont Jobs maga választotta ki a feladatra, és személyesen engedélyezte a könyv megjelenését. Schlender és Tetzeli munkája viszont pontosabb és több együttérzést mutat, mint Isaacson könyve, ami magyarul is megjelent.

jobs_konyv

Megszólal benne Tim Cook, Jobs utótja, Jony Ive, az Apple fődizájnere, a szoftverfőnök Eddy Clue és mindazok az Apple-alkalmazottak, akik Jobs uralkodása idején hallgatásra ítéltettek.
Schlender 25 éven át követte "intim módon" Jobs tevékenységét, bármit is jelentsen ez, és a könyve Cook és Ive szerint is valósághűbb képet fest Jobsról, mint Isaacsoné, amiről korábban mindeketten elítélően nyilatkoztak.
(Mediapost)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.