Megszólalt a kirúgott Fradi-sas

sport
2015 március 27., 12:32
comments 142

Megszólalt a kirúgott Fradi-sas. Eddig Nagy Imre alakította a pálya szélén a kabalafigurát, a Facebookon osztotta meg gondolatait a menesztési ügyről. Nagy 2007-2008 óta ölti magára a jelmezt minden meccsen. Március 24.ln hívta fel a Fradi kommunikációs vezetője és

"közölte velem, hogy köszönik az eddig végzett munkám, de már az Újpest elleni mérkőzésre sem tartanak igényt a sasra, mert akkor fog debütálni az új sas. Hiába voltam felkészülve, azért mellbe vágott a hír. Közöltem a vonal másik végén lévő illetővel, inkorrekt dolognak tartom, hogy ezt így, telefonon közli velem, aztán nagy nehezen kierőszakoltam egy másnap déli találkozót, mert bennem volt annyi gerincesség, hogy ezt szemtől szemben próbáljam lezárni. A megbeszélésen próbáltam a miértekre választ kapni."

De nem kapott. Egyszemélyi döntés született Nagy szerint.

"Kaptam még egy olyan választ is, hogy a mostani sas már nem divatos úgymond, mert a klub, szétnézve Európában, sokkal jobb példákat látott, így egy európaibb, sokkal dinamikusabb és esztétikusabb sast fognak április 12-én felavatni."

Nagy hozzátette, hogy tud a közönségszavazásról, ami szerint a szurkolók örülnének egy új sasnak.

Végül is európai stadionhoz, európai szurkolótáborhoz európai sas dukál,”

mondta Nagy.
(MNO)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.