Búcsúzhatunk Vida Ildikótól?

POLITIKA
2015 március 28., 07:43

Minden jel arra utal, hogy a korábban Simicska Lajos köréhez tartozónak vélt Vida Ildikót el fogják küldeni a NAV éléről – írja a hvg.hu.

A cikk szerint erre több jel is utal, például hogy a hatalomtól egyáltalán nem független ÁSZ nyilvánosságra hozta azt az általunk is megírt, az adóhivatalról szóló jelentést, ami szerint olyan hiányosságok vannak a NAV-nál, amely alátámaszthatják többek között a Horváth András által is elmondottakat. Az NGM ezután (ha nem is túl erélyesen, de) leszólta az adóhivatalt, az ügyészség pedig március 16-án a parlamentben kommunikált viszonylag nyíltan arról, hogy vannak problémás emberek a NAV-ban.

A kormány államreform-bizottságából pedig kiszivárogott egy terv, ami szerint ideje lenne "emberarcúvá formálni" az adóhivatalt. Az imázs valószínűsítheti új arcok érkezését, írja a hvg.hu.

A lap szerint két hete van Vida Ildikónak, hogy úgy reagáljon az ÁSZ kritikáira, hogy azt Varga Mihály és Domokos László is kielégítőnek találja.

(hvg.hu.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.