A Fidesz honlapja szerint is a miniszterelnök tanácsadója Habony Árpád

politika
2015 április 22., 11:12
comments 209

Orbán Viktor kedden Miskolcon cáfolta, hogy Habony Árpád a tanácsadója lenne. Az Index kérdésére azt válaszolta, hogy Habony Árpád „nevű embert a kormány nem foglalkoztat, nincs rajta a kifizetési listán, minden egyébbel forduljon a népesség-nyilvántartóhoz.” Kicsit később, és kicsit ingerültebben hozzátette, hogy

„semmilyen hivatalos természetű kapcsolatban nem áll Habony Árpáddal.”

A Hír24 szúrta ki, hogy a Fidesz.hu ellentmond a miniszterelnöknek. A Schmitt Pál lemondásáról beszámoló anyag utolsó bekezdésében az szerepel, hogy

„Schmitt Pál beszédét követően Orbán Viktor miniszterelnök társaságában a parlamenti dolgozószobájába ment, később csatlakozott hozzájuk Kövér László, Lázár János, a Fidesz frakcióvezetője, Giró-Szász András kormányszóvivő és Habony Árpád miniszterelnöki tanácsadó is.”

photo_camera via részegbróker

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.