Érpatakon annak is megvan a módja, hogyan kell saját magunkat is megalázva bocsánatot kérni a polgármestertől

POLITIKA
2015 április 23., 08:22
comments 534

Tavaly novemberben bement egy részeg férfi az érpataki polgármesteri hivatalba. Ügyfélfogadás volt éppen, a férfi kiabálni kezdett, és hamar megtalálta a település vezetőjét, a jelmezek iránt erős vonzalmat érző Orosz Mihály Zoltánt, és például azt kibaálta neki, hogy

Többé ne járjál egyenruhába!

Meg azt is mondta, hogy "hát bazdmeg, ne vidd már túlzásba", és megkérdezte, hogy "hát ki vagy te, egyenruhás genyó?". Elküldte a polgármestert a pinába is.

A polgármester rendőrt hívott rá, de a férfi még azelőtt elment, hogy a rendőrök kiérkeztek. Januárban meghallgatás nélküli eljárásban garázdaság miatt 50 ezer forintra büntette a Nyíregyházi Járásbíróság, mert megbotránkoztató és félelmet keltő volt a viselkedése.

A férfi már az eljárásban bocsánatot kért, azt mondta, részeg volt. De ez a jelek szerint ez nem volt elég.

A megalázó bocsánatkérésen túl a videónak minden kis részlete nagyon szép, az asztalra tett, a szabadkőművesekről szóló IPM, a képek a falon és a letörölt, U96 - Club Bizarre kazetta.  De a jelek szerint Orosz Mihály Zoltán jelmeztára sem kifogyhatatlan.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.