Fazekas miniszter javaslatára hosszabbította meg a karcagi önkormányzat Marcsika irodájának bérletét

POLITIKA
2015 április 24., 08:23
comments 157

Az akkori polgármester, Fazekas Sándor javasolta Karcagon, hogy újabb öt évvel hosszabbítsa meg a város a Kun-Mediátor bérleti jogviszonyát. Ez az a cég, ahol utazásszervezés mellett a főnök, Marcsika pénzt szedett magas kamatra, majd múlthéten eltűnt. A pénzzel. Hogy mennyivel, egyelőre nem tudni.

photo_camera Fazekas Sándor

A Kun-Mediátor bérleti díja 2006-ban négyzetméterenként 750 forint volt, míg egy másik irodát a karcagi önkormányzat 1140 forintért adott ki. Marcsi az utazási iroda és a pénzpörgetés mellett még az önkormányzaton is dolgozott: nyolc éven keresztül az önkormányzat idegenforgalmi és külkapcsolati bizottságának volt külsős tagja, akkor mikor a jelenlegei vidékfejlesztési miniszter, Fazekas Sándor volt a polgármester. (Blikk)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.