Nazarbajev megint nyert

külföld
2015 április 27., 05:00
comments 9
photo_camera AFP PHOTO / VIKTOR DRACHEV

A 25 éve hatalmon lévő kazah államfő szinte az összes szavazatot megszerezte a vasárnapi választásokon, az exit pollok szerint még javítani is tudott a 2011-es eredményekhez képest. Akkor a szavazatok 95,5 százalékát vitte, most meg lehet a 97,5 százalékos eredmény is. Az EBESZ négyszáz megfigyelőt küldött a választásokra, de a szervezet eddig még egyetlen kazah választásról sem állapította meg, hogy megfelelt a demokratikus normáknak. (MTI)

 

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.