Idős orvos házaspártól, garázsból, pléddel letakarva, havat csak egyszer látott!!!

verda
2015 május 05., 12:47

1.

idős házaspár által heti bevásárlásokra használt, garázsban tartott

2.

hölgy tulajtól! Az autót 2013-Okt.-ben vásároltuk ELSŐ tulajdonosától(80 éves házaspár). Az autót szalonból vásárolták, garázsban állt, pléddel letakarva! Havat csak tavaly télen látott először!

3.

Nyugdíjas házaspár féltve őrzött kincse

4.

1947-es SZÜLETÉSŰ IDŐS HÖLGY ÉS FÉRJE VÁSÁROLTÁK ÚJONNAN ÉS HASZNÁLTÁK CSAK ALKALOMSZERŰEN EGÉSZEN MOSTANÁIG! AZ ELMÚLT 27 ÉVBEN RENDKÍVÜL MEGBECSÜLTÉK ÉS VÉGIG GARÁZSBAN TÁROLTÁK ÉS ÓVTÁK AZ IDŐJÁRÁS VISZONTAGSÁGAITÓL

5.

Írhatnám a sablonos szöveget hogy nem rég volt szervizelve meg alig használt stb. Igazából nem tér el a valóságtól, kb. egy éve vásároltam egy idős házaspártól, akik mindig vigyáztak rá.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.