Otthagyta az izlandi miniszterelnök a parlamenti ülést egy szelet tortáért

külföld
2015 május 05., 20:25
comments 60

A szigetország csodálatos angol nyelvű hroldala, a Grapevine számol be a döbbenetes esetről. Az izlandi parlamentben éppen a miniszterelnököt, Sigmundur Davíð Gunnlaugssont kérdezte volna a zöldpárti Katrin Jakobsdóttir, de a kormányfő kirontott a teremből, egyenesen az előtérbe, ahol valami okból éppen tortát szolgáltak fel.

photo_camera AFP PHOTO / JONATHAN NACKSTRAND

Beszámolók szerint a miniszterelnök az utolsó pillanatban csípte el a tejszínhabbal és körtével díszített tortát. Állítólag még csoki is volt rajta.

Ilyesmi egy fejlett demokráciában, mint amilyen Magyarország, sosem fordulhatna elő. Persze, ha nem torta volna, hanem pörköltalap... (Grapevine)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.