Részeg betegszállítók előbb egy alvót hittek halottnak, majd leejtették az igazi hullát

Egészségügy
2015 május 10., 14:17
comments 87

Elég súlyos bohózat zajlott le a berettyóújfalui kórházban, derült ki az RTL riportjából. Két betegszállító annyira részeg volt, hogy először

elkezdték bevenni az egyik elvó beteget a hullaházba

aztán, miután észrevették, hogy még él,

megtalálták a meghalt beteget, de elejtették.

Mindez szombaton éjjel, két órakor történt. Muraközi Zoltán, a Tisza István Kórház főigazgatója elismerte, hogy a két betegszállító "nem megfelelő módon viselkedett".

A két betegszállító egyike 10, a másik 25 éve dolgozik a kórházban. Főnökeik még soha nem vették észre rajtuk, hogy ittasan végezték volna a munkájukat, éjjel persze ők nincsenek bent. Most viszont, miután a főigazgató értesítették a történtekről, visszament a kórházba, és megszondáztatta a betegszállítókat, "sajnos valóban pozitív lett az eredmény".

Az RTL nézője szerint a leejtett holttest feje is megsérült, ezt az igazgató is elismerte. A két betegszállítót felfüggesztették, hétfőn döntenek róluk.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.