Kristályt találtak Tuzséron

bűnügy
2015 május 16., 09:40

zdrog0514a

Fordulat a szabolcsi drogháborúban. I. Róbert 34 éves tuzséri lakósra csaptak le a záhonyi kapitányság zsernyákjai. A csirkefogó otthonában 200 gramm, elsődleges szakértői vélemény alapján pszichotróp anyagot találtak a fakabátok, no meg egy csomó tízezrest (képünkön). I. Róbert feltehetően értékesítés céljából árulta a cuccot, hogy abból bevételt szerezve emelje életminőségét. A csínytevő az eljárás során beismerő vallomást tett az egyenruhásoknak.

Szerkesztőségünk keresi az ügyben Tuzsér Róbertet és Billi Kristályt, de lapzártáig egyikük sem tért magához.

Végül nézzenek meg egy sodró lendületű videót az akcióról:

(Police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.