Mától sokkal izgalmasabb iratokkal bővülhet az amerikai elnök hivatalos archívuma

külföld
2015 május 19., 06:18

Hatalmas a buli hétfő óta a Twitter amerikai felén, Barack Obama, az Egyesült Államok elnöke

megkapta hivatalos twitterfiókját!

Ahogy az már ilyen esetben lenni szokott, a lelkes twitterezők el is árasztották jellemzően szókimondó szexuális üzeneteikkel.

I am Laim például azt kérte, hogy "ÖKLÖZZ MEG APU AZT AKAROM HOGY A KURVÁDDÁ TEGYÉL CSAK ÉLVEZZ A SZEMEMBE ÉS FOJTS MEG A FASZODDAL"

Luke szűkszavúbb volt, ő csak azt akarta, hogy Obama elnök, Bill Clinton és a first lady, Michell Obama fojtogassa.

A "szarfej" nevű twitterező pedig azt szerette volna, ha ugyanők levágnák.

Mae a fenekét ajánlotta fel az elnöknek, Kelly Lowe viszont azt szeretné, ha az elnök lemészárolná a vagináját - ami elég népszerű kérés, például senor amor is pont ugyanerre vágyik.

Mindez azért csodálatos, mert az amerikai törvények alapján az elnök hivatalos levelezéseit archiválni kell az örökkévalóság számára, és a Fehér Ház jogértelmezése szerint a twitter is hivatalos levelezésnek minősült. Így a jövő történészei majd komoly munkákban tárhatják fel, milyen szexuális vágyakat gerjesztett 2015 késő tavaszán az Egyesült Államok elnöke. (Via Gawker)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.