Kidobtak a Nyugati téri Mekiből egy szoptató anyát

életmód
2015 május 21., 16:16
comments 581

UPDATE: A McDonald's vizsgálatot indított az ügyben!

"Ez itt nem elfogadott tevékenység" - ezekkel a szavakkal zavarta ki a Nyugati téri McDonald's biztonsági őre a kismamát, aki egy sarokba félrevonulva szoptatta négyhónapos gyermekét. A kismama amúgy külön engedélyt kért az étterem egyik munkatársától, és csak az elfogadó válasz után vonult félre az egyik sarokba etetni.

A nő panaszt írt a vezetőségnek, de még nem kapott választ.

Szerveződött ellenben egy flashmob, pénteken délelőtt 11-kor kismamák fogják megszállni az éttermet, hogy megetessék-szoptassák kisgyermeküket. Az esemény Facebook-oldalán már 183-an jelezték részvételüket. (Via Babanet)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.