Újabb szörnyű bűnét vallotta be a börtönben ülő katolikus szextanárnő

bűnügy
2015 május 21., 11:13

A 30 éves Kathryn Ronkot márciusban 15 éves börtönbüntetésre ítélték, mert szexuális viszonyba keveredett egy tanítványával.

photo_camera Kathryn Ronk. Forrás: Madison Heights PD

A Foley püspökről elnevezett, Madison Heights-i katolikus középiskola spanyoltanára most egy újabb tárgyaláson bevallotta, hogy nemcsak a michigani Oakland megyében, hanem a szomszédos Macomb megyében is kavart az áldozattal, egy az események idején, 2014 januárjában 15 éves fiúval. És nemcsak az iskola egyik osztálytermében, hanem a fiú otthonában, illetve egy parkoló autóban is.

photo_camera A Borzalmak Háza, a Bishop Foley Catholic High School Madison Heightsban. Itt kezdődött minden.

Az első tárgyalás után Ronk elnézést kért áldozatától annak családjától, az iskolától, a közösségtől, saját családjától  és férjétől.

Ha jól viselkedik a börtönben, 5 és fél év után szabadulhat.

(Detroit Free Press)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.