A kínai Yao Gaopenget gyanúsítják Nancy meggyilkolásával

bűnügy
2015 május 22., 09:13
comments 102

Május 2-án 0:30 körül a budapesti, VII. kerületi, Akácfa utcai lakásban hozzátartozója holtan találta az ott lakó 19 éves nőt, Nancyt, akit meggyilkoltak. A lány késelés áldozata lett, és a tetthelyről eltűnt az Iphone-ja.

A BRFK Bűnügyi Főosztály Életvédelmi Osztálya indított eljárást emberölés miatt ismeretlen tettes ellen, majd a nyomozók a széleskörű adatgyűjtés és tanúkutatás, illetve nemzetközi együttműködés eredményeként azonosították a 32 éves kínai állampolgárt, Yao Gaopenget.

yao gaopeng

A gyanú szerint a férfi ölhette meg a fiatal lányt, majd a bűncselekmény elkövetése után elhagyta Magyarország területét. A Budai Központi Kerületi Bíróság európai és nemzetközi elfogatóparancsot adott ki ellene – írja a police.hu.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.