link Forrás

Mi lehet jobb, mint egy pünkösd hétfői pr-beszélgetés Magyarország joggal leggyűlöltebb politikusával?

POLITIKA
2015 május 25., 09:39
comments 459

Klasszikus belemenős pr-beszélgetést adott le Körmendi Gábor a Rogán házaspárral, akik "őszinte vallomással" reagálnak az őket ért támadásokra.

Az "interjú" egyébként teljesen etalon. Körmi, miután aggódva elővezeti Rogánnak, hogy nem lesz udvarias – "nem leszek udvarias, nem baj?" –, először megkérdezi, hogy mennyire nehéz érzelmileg tűrni a támadásokat, aztán rákérdez egy egyáltalán nem éles pletykára. A lopós-korrupciós gyanúkat nyilván óvatosan elkerülve.

Megtudjuk, hogy:

  • Rogánné Cecília Dolce Gabbana napszemüveget hord, és dühös lesz, ha férjének üzelmeit számon kérik
  • Rogán Antalt zavarja, hogy otthon is a politikával nyaggatják
  • Rogán Antal nem kommentál sajtóértesüléseket, és jó viszonya van Lázár Jánossal
  • Rogánné Cecília szereti az állatokat, Tornóczky Anitával is együttműködik a kérdésben

(kgv tv)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.