Te csak ne motorozgassál, mert levágom a fejed egy drótkötéllel

motor
2015 május 28., 07:48
comments 179

36 öltéssel kellett összevarni annak a motorosnak a nyakát, aki még május elején meggondolatlanul úgy döntött, hogy a rövidebb utat választja az erdőn át, nem tiltott úton, de belefutott egy feltehetően direkt motorosgyilkos szándékkal kifeszített drótkötélbe, ami egy centi mélyen vágott bele a nyakába. Ha nincs rajta nyakvédő, már nem él, írja a Motokrossz Magyarország Facebook-oldala nyomán a Blikk nyomán az Index nyomán a 444. (Felkészül: a Cink.)

A rendvédelmi okokból motorosgyilkos köteleket kifeszítő önkéntes házmesterek tevékenysége nem friss probléma, nemrég a Totalbike-on volt egy cikk arról, hogy Olaszországban is terjed a gyakorlat, sőt én anekdota szinten még régen hallottam egy bácsiról, aki állítólag a Mátrában lakik, és reggelente gondosan fellocsolja fáradt olajjal a halálkanyart, hadd hulljon a férgese.

Amihez motorosként csak annyit szeretnék hozzátenni, hogy a halálbüntetés nem megoldás.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.