Bemutatták A közös szenvedélyt az USA-ban: 607(!) dollárt hozott az első hétvégén

a hetedik művészet
2015 június 09., 11:03
comments 58

A Nagy FIFA-Filmet, amit az azerbajdzsáni FIFA szponzorált, és a vb alatt itthon is agyonpromóztak, mégsem érdekelt senkit (bár szerintem is tökéletes szórakozás minden filmrajongónak és focidrukkernek), nem a legjobbkor (vagy pont a legjobbkor!), három nappal a korrupciós botrányokba belebukó Sepp Blatter lemondása után kezdték el vetíteni az Egyesült Államok 10 mozijában.

Az első pénteken és szombarton összesen 607 dollárt, azaz 168 471 forintot hozott. A film, ami 29 millió dollárból készült el, az elmúlt évben világszerte összesen 178 ezer dollárt termelt, és Tim Roth és Sam Neill meg se jelent a cannes-i premieren. Szégyen. (LA Times)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.