Megrázó videó a golden retrieverek fékezhetetlen dühéről!

ÁLLAT
2015 június 09., 13:49

Ha valaha brit tudósnak állnék, biztos a teniszlabdák és a golden retrieverek közti szimbiotikus kapcsolat feltárástá választanám témámnak. Nézzük például ezt a videót:

Aligha akad más dolog a világon, ami egy golden retrievert ilyen agresszióra késztetne. Jómagam például még sosem hallottam golden retrivert morogni, nemhogy egyből kettőt.

Hát nézzék, hogy mit hoz ki egy szintetikus, zöld szőrrel borított gumigömb ezekből az amúgy kenyérre kenhető jószágokból!

Kész szerencs, hogy akad egy harmadik társuk, ami

  • a) békéltetőleg közbelép;
  • b) remek helyzetfelismeréssel meglátja a tökéletes fejtámaszt a véletlenszerűen kialakult Laokon-csoportban!

Végül nézzük meg újra az egészet egyben!

(Via WLIX NBC News)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.