Csak a főfejest nem gyanúsítja az ügyészség a Buda-Cash ügyben

bűnügy
2015 június 12., 04:50
comments 110

Még mindig nem került a nyomozók látókörébe Pintér Zoltán, a Buda-Cash milliárdossá lett alapítója, aki egészen tavalyig főtulajdonos és vezérigazgató is volt a brókercégnél, értesült a rendőrségtől a Magyar Nemzet.

Screen Shot 2015-06-12 at 08.44.19

A felügyelet és az ügyészség szerint másfél évtizede tartottak a bűncselekmények a bukott cégnél, ezért érthetetlen, hogy miért pont a főfőnököt hagyják futni, akinek bizonyos, hogy tudomása volt az eseményekről. A Figyelő korábban arról írt, hogy állítólagos alkoholproblémái miatt nem járnak el Pintérrel szemben, de valahogy ez a vidéki fatolvajoknál nem szokott probléma lenni.

Korábban tíz ember volt a gyanúsítottak listáján, ez most kilencre csökkent. A Magyar Nemzet szerint Pál Gyula, a Buda-Cash igazgatósági tagja kerülhetett le a gyanúsítottak listájáról. (MNO)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.