Hvg.hu: A rendőrség szerint ócska, régi darab az Akácfa utcában meggyilkolt prostituált telefonja

bűnügy
2015 június 17., 08:58
comments 274

A rendőrség szerint nincs arra utaló bizonyíték, hogy Nancy, az Akácfa utcában meggyilkolt 19 éves prostituált kapcsolatban állt volna politikusokkal. A hvg.hu rendőrségi forrása szerint

a korábbi sajtóhírekkel szemben a lány mobilján nem volt videofelvétel kuncsaftokról, köztük ismert közszereplőkről, mivel nem is volt ilyen funkciója a telefonkészüléknek.

A forrás konkrétan azt mondta Nancy mobiljáról, hogy az egy „ócska, régi darab”. Másik telefon pedig nem került elő.

Ez azonban nem vág össze a meggyilkolt lány Facebook profiljára feltöltött fotókkal, amiken Nancy kezében egyáltalán nem egy ócska, régi telefon van, hanem egy Iphone.

nancy

 

A gyilkossággal az Akácfa utcai térfigyelő kamerák felvételei alapján a kínai Yao Gaopenget gyanúsítják, ám ő már valószínűleg nincs az országban. Nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki ellene.

A prostituáltat azonban több magas rangú magyar politikussal is hírbe hozták, a lány apja is erről szóló információkat osztott meg a Facebookon.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.